Elkorcsosult társadalmunk-elkorcsosult tagjai 2


Az előző bejegyzésben, az internetfüggőket támadtam meg. Most a társadalmunk szégyeneit fogom, mégpedig azokat a fiatalokat, akik korán elkezdték az ivászatot, a droghasználatot, a bulizást, és ugye a szexuális életet.

Ha azt gondolod, hogy ez csak egy szóbeszéd, ami leginkább pletykákon alapul, és nincs alapja, sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak!

Itt egy egyszerű példa. A válaszadó egy lány, illetve 13 éves.

A fiatalok körében ez teljesen normális. És itt nem csak a 13 évesekre gondolok, szerintem 14-16 éves korban sem helyes ilyet művelni. De ők úgy érzik, hogy ez a menő, és ezt fogják folytatni. 

Könyörgöm, ha már most ilyen hamar kezdik  ezeket a dolgokat, a mi gyermekeink mikor fogják? Azt már meg se merem kérdezni, hogy azok, akik fiatalkorúkban így viselkednek, azokból milyen felnőtt lesz...

Már inkább azt mondom, hogy erre a világra nem is érdemes gyereket szülni, ha ilyen tini lesz belőle. 

Természetesen, ismerjük a Koncz Lilit, és a Dósa Fanni nevű hölgyeket is. Óhh, ide a hölgy szó talán túl finom is. Szóval, mindenki tudja, hogy miről híresek, és az nem az eszük. És nemcsak ők ketten vannak, akik így viselkednek.

Most pedig gondolkodjunk el azon, hogy hány fiatalt tudnak megzsarolni csak azért, mert feltöltött magáról egy intim képet. Szóval, kérlek titeket, hogy csak óvatosan!

Merem kimondani, hogy több az olyan lány, akiben többször járt már nemi szerv, mint a szüzek száma. És ez szomorú. Én pedig már nevetni tudok csak az ilyen lányokon.

Kérlek titeket lányok, jól gondoljátok meg, hogy kinek adjátok oda magatokat, hisz egy nő legnagyobb kincse, az ártatlansága -Mondta egyszer egy barátom. Egy fiú barátom. Szóval higgyétek el, hogy a fiúk is többe nézik, az olyan lányokat, akik nem így viselkednek. Az olyanokat, akiket már esetleg megfektettek, azokat nem is nézik utána már semmibe, és csak kihasználják őket.

Aztán ez többnyire a szülő hibája is. Tehát, ha véletlenül egy szülő olvasna, akkor kérem őt, hogy jobban ügyeljen oda, hogy hova engedi el a gyerekét. És én meg sem engedném bizonyos korig, hogy egyáltalán regisztráljon valamilyen közösségi oldalra. De ez már lehet, hogy az én szigorúságom.

A droghasználat, és az alkohol.

Megértem, hogyha elmégy egy buliba, akkor jól esik picit inni. Bevallom én is szoktam. Sőt, többet is. De ez legyen az én gondom. De ti, akik még fiatalok vagytok, ne igyatok annyit, hogy ne is emlékezzetek, hogy mit csináltatok előző este. Igyatok, csak annyit, hogy jól érezzétek magatokat. 

A droghasználatot, pedig egyenesen elítélem. Van saját tapasztalatom ezzel kapcsolatban, és merem kijelenteni, hogy életem legrosszabb élménye volt. Amit talán lehet, hogy később meg is osztok veletek, ha kéritek. 

Most pedig,

jó éjszakát kedveseim!

https://fogalmamsincsmitlehetneideirni.blogstar.hu/./pages/fogalmamsincsmitlehetneideirni/contents/blog/24192/pics/14535769888928531_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?