A szingliség nem egyenlő a magánnyal


Kezdjük ott, hogy nem minden olyan embert nevezhetünk szinglinek, akinek nincs párja. Mert ez szerintem elég korhoz kötött. Mivel a mai világban, mindenki előszeretettel hívja magát szinglinek, még egy 13 éves kölyök is. De könyörgöm.... 

Mielőtt elkezdenéd cáfolni, amit az előbb írtam, inkább nézz körül. Már alapvető dolognak számít, hogy 13 évesen van facebookod, és ask.fm profilod, ahol a bemutatkozásban az áll általában, hogy szingli.

Tehát úgy gondolom, hogy nem nevezheti magát egy 13, (és a hasonló korosztály) magát szinglinek. Ők még gyerekek. 

Kicsit eltértem a témától. Hogy visszatérjünk rá, megemlítem még egyszer, hogy miről is szeretnék írni.  A szingliség nem egyenlő a magánnyal.

Mert szerintem sokan ezt gondolják.

Általában mindenki előtt a szingli szóról, egy depis fiú, vagy lány ugrik be, aki fagyit majszolva, minden este a számítógép, vagy a TV előtt döglik. Hisz ugyan, ezt nem lehet élvezni.

Pedig van jó oldala is. TÉNYLEG VAN

Ne gondoljátok, ti, akik már boldog párkapcsolatban éltek, hogy a szingliségben nincs semmi jó. Kezdjük ott, hogy rengeteg olyan kapcsolat van, ami csöpög a féltékenységtől. Nagyon elterjedt az az elmélet, hogy ha már párod van, akkor nem mehetsz el bulizni nélküle, vagy egyszerűen NEM IS LÉTEZHETSZ nélküle. 

Rengeteg olyan sztorit hallottam már, hogy a fiú nem engedi el a barátnőjét egy buliba a barátnőivel, vagy egy szülinapra nem mehet el, mert ő se megy. Vagy előfordul az olyan is, hogy elvárja a fiú, vagy a lány, hogy szüntessen meg egy kapcsolatot, egy régi jó barátjával, csak mert neki nem szimpi a tag. Undorító.

Én még örülök is neki, hogy xx évesen még sose volt kapcsolatom, és eltudok menni egy buliba korlétok nélkül. Mert ismerek olyan lányt is, aki még nem volt egyedül, a barátja nélkül buliba. Hát sajnálom is a csajt.

Meg, rengeteg párt ismerek, de egyikre se tudom azt mondani, hogy "na nekem is egy ilyen kapcsolatra van szükségem".

Nem kell korán kezdeni, még mindenki ráér. Főleg fiatalon elsősorban a jövődre gondolj, a tanulmányaidra figyelj, és bulizz, ismerkedj, és élj. Nem mondom, hogy rúgj be minden hétvégén, vagy egyáltalán rúgj be, de nem árt néha elengedni magad. Élj, mielőtt komolyabb kapcsolatba kezdenél!

Pár ok, amiért jó szinglinek lenni:

- Ha buliban vagy, annyit táncolsz amennyit akarsz, annyit iszol amennyit akarsz, nem lesz, aki azt mondja: "édesem, menjünk haza"..

- Elhanyagolhatod a kozmetikust, nem kell mindig toppon lenned, nem kell aggódnod, ha van egy óriási pattanás az arcodon. 

- Annyit mégy el bulizni, amennyit akarsz. Kisebb kalandokat is bevállalhatsz,

-Marad időd a barátaidra, és olyan programokra is, amelyet talán egy pasi nem értékelne túlságosan.

-Bármikor tarhatsz szingli partit. Hisz ha párkapcsolatban élsz, akkor ez picit nehézkes lenne, igaz? :) 

3
https://fogalmamsincsmitlehetneideirni.blogstar.hu/./pages/fogalmamsincsmitlehetneideirni/contents/blog/24150/pics/14534783242933794_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Gábor válasza: Ali bejegyzésére 2016-02-22 21:11:08
Te is önbecsapó vagy?
Válaszolok
Ali
Ali válasza: Gábor bejegyzésére 2016-02-05 22:10:16
Nem értem mi ezen a hazug firkálmány.
Te azt gondolod, hogy a szingliség az magány?
Tévedésben vagy drágám, attól, mert te a szingliséget magányként éled meg, még más nem ilyen élettelen.
Köszöntem.
Válaszolok
Gábor 2016-02-05 12:16:45
Be kellene már fejezni az ilyen hazug firkálmányok készítését.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?